Očekivanja u Imperium basketu uoči završnog turnira za igračice do 19 godina

Imepijum basket iz Leskovca učesnik je završnog turnira igračica do 19 godina u Požegi koji će biti održan od petka 12. maja do nedelje 14. maja u Sportskoj hali Požege.

0
537

Imperijum basket je voljom žreba izvučen da igra poslednji četvrtfinalni meč od 19:45 protiv ekipe Novosadske ŽKA.

Trener Ivan Kostić o predstojećem turniru:

Vaša očekivanja od završnog turnira?

Pre svega dobar dan za sve Vas u redakciji Košarka24 i sve pohvale za vaš rad, praćenje i entuzijazam kada je ženska košarka u pitanju. Naša očekivanja od samog turnira, su da pre svega damo sve od sebe i da uživamo na terenu jer smo samim plasmanom na F8 uradili veliku stvar za naš klub i naš grad Leskovac… Ekipa je mlada pa nam je i cilj da odigraju bez nekog pritiska i rezultatskog moranja.

Šta znate o rivalu u četvrtfinalu, koje su njihove prednosti u igri?

Što se tiče našeg rivala, Novosdske ŽKA, to je ekipa sa tradicijom, prvoligaški tim koji odlično radi sa mladjim kategorijama… Njihova prednost će svakoko biti veći roster igrača, i jače utakmice koje igraju kroz kvalitetnu ligu za kvalifikacije na završni turnir 8 najboljih ekipa u Srbiji…

Koje su najveće prednosti vaše ekipe?

Prednosti naše ekipe mogu da budu i trebalo bi, naša velika borbenost i želja za pobedom.

Ko su, po vama, glavni favoriti za titulu i medalje?

Od favorita za osvajanje turnira bih izdvojio Crvenu Zvezdu i Art basket, niih vidim u finalu i nijanse će odlučiti pobednika… Izdvojio bih i Kraljevo koje sigurno može do medalje.

Sastav ekipe Imperijum basketa: Mila Žižić, Emilija Marković, Ivona Perić, Natalija Knežević, Iva Pavlović, Milica Djordjević, Andjela Marković, Natalija Krstić, Andrea Djordjević, Danica Raičević, Olga Veljović.

U19 JUNIORKE – ZAVRŠNI TURNIR

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here