Očekivanja u Kraljevu uoči završnog turnira za igračice do 19 godina

Ekipa Kraljeva jedna je od osam najboljih ekipa koje će se naći na završnom turniru za igračice do 19 godina. Sve utakmice će biti odigrane od petka 12. maja do nedelje 14. maja u Sportskoj hali u Požegi.

0
350

Kraljevo će se voljom žreba sastati u četvrtfinalu, u prvoj utakmici, sa ekipom Vojvodine 021, u petak 12. maja od 13 časova.

Trener ekipe Tamara Bajić o ambicijama pred sam turnir je rekla:

Vaša očekivanja od završnog turnira?

Sigurna sam da borbenost i želja za dokazivanjem moje ekipe neće izostati. Daćemo svoj trenutni maksimum da postignemo što bolji rezultat.

Šta znate o rivalu u četvrtfinalu, koje su njihove prednosti u igri?

Ekipa Vojvodine nam je vrlo dobro poznata od prošle godine. I oni i mi izlazimo na teren sa istom generacijom koja je prošle godine odigrala 3 utakmice u kadetksoj konkurenciji. Ekipu predvodi odličan trener Nenad Srdić koji već godinama radi odlično sa mlađim selekcijama.

Koje su najveće prednosti vaše ekipe?

Najveća prednost naše ekipe je dobra energija, borbenost, disciplina i pre svega TIM. Ekipa nam je sačinjena od 15 igračica sličnog kvaliteta koje su već 4 godine zajedno, uz minimalne promene u rosteru.

Ko su, po vama, glavni favoriti za titulu i medalje?

Definitivno glavni favoriti su Crvena Zvezda i Art basket koji u svojim sastavima imaju igračice koje su ove godine imale veliku ulogu u seniroskoj konkurenciji. Ali isto tako, mislim da nijedna ekipa neće da se preda pre pocetka meča i da svako priželjkuje medalju oko vrata.

U19 JUNIORKE – ZAVRŠNI TURNIR

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here