Očekivanja Vojvodine uoči završnog turnira za igračice do 19 godina

Juniorke Vojvodine otvoriće završni turnir za igračice do 19 godina u utakmici protiv ekipe Kraljeva u petak 12.maja od 13 časova u Sportskoj hali u Požegi.

0
464

Nenad Srdić, trener ekipe, za naš sajt pričao je o predstojećem završnom turniru.

Vaša očekivanja od završnog turnira?

Završni turnir predstavlja finiš ove sezone. Mislim da ćemo imati priliku da se borimo i uz kvalitetnu ekipu Kraljeva da ujedno prikažemo dobru košarkašku utakmicu.

Šta znate o rivalu u četvrtfinalu, koje su njihove prednosti u igri?

Sa ekipom Kraljeva smo imali prilike prošle sezone da odigramo nekoliko utakmica. Predvođene su sjajnom Tamarom Bajić koja sa devojkama već godinama gradi mlađe kategorije ovog kluba. Ispred nas je borbena utakmica, verujem da će obe ekipe pokušati da daju svoj trenutni maksimum.

Koje su najveće prednosti vaše ekipe?

Devojke su na okupu već godinama i uz dobru energiju i motivaciju mogu prikazati kvalitetnu igru. Kao jedna od ekipa sa kombinovanim sastavom iz mlađih selekcija idemo da se borimo i da pokušamo da izborimo što bolji plasman na završnici juniorskog prvenstva.

Ko su, po vama, glavni favoriti za titulu i medalje?

Dosta ekipa na takmičenje dolazi iz veoma naporne sezone. Prednost svakako imaju ekipe sa nosećim godištem, dok sve mlađe ekipe idu da se prikažu u što boljem svetlu.

Ekipu Vojvodine na završnom turniru sačinjavaće: Selaković Milica, Marjanović Kristina, Majstorović Ivana, Živković Bojana, Slavnić Teodora, Ravnjak Milica, Mitrović Milica, Bokan Anastasija, Zeljković Lana, Marjanović Milica, Ilić Jana, Radaković Stela, Trivan Teodora i Kešelj Katarina.

U19 JUNIORKE – ZAVRŠNI TURNIR

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here