Tina Selaković uoči F4 u Podgorici: Možemo da pariramo Celju ako povećamo agresivnost

Tina Selaković se u prvoj godini boravka u Vojvodini 021 nametnula kao jedan od lidera ekipa.

0
127

Sa prosekom od 10.3 poena po meču drugi je najbolji strelac ekipe u WABA ligi, a sa 5.2 skoka po meču upotpunjuje sjajnu skakačku liniju tima, koji u Lani Marić i Žaklini Janković ima dve od tri najbolje skakačice lige, a u samom vrhu je i Destini Tompson.

-Možemo da kažemo da smo ostvarili ono što je bilo planirano. Ulazak među četiri najbolje ekipe u našoj ligi i WABA ligi nam je bio cilj. Jedino ostaje žal za kupom, pošto nismo uspeli da se plasiramo na završni turnir. Što se mene tiče, prva mi je sezona u Vojvodini, mislim da sam imala dosta minuta i da sam uspela da iskoristim slobodu koja mi je data.

Pred Novosađankama je u narednih desetak dana vrhunac sezone, prvo F4 WABA u Podgorici, zatim i plej-of u nacionalnom prvenstvu.

-Trudićemo se da ostavimo dobar utisak u Podgorici, potom i u našoj ligi. Celje je ekipa koja je dosta slična nama, s tim što su možda malo agresivnije od nas. Ako bismo mi povećali agresivnost, utakmica bi mogla da bude završena u našu korist. Sjajna su šuterska ekipa, dobro trče. Mi smo u nekom manjku igrača zbog povreda koje su nas zadesile u poslednje vreme, ali to ne znači da nećemo pružiti naš maksimum.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here