Očekivanja u Crvenoj zvezdi pred završni turnir kadetkinja

Pred košarkašicama Crvene zvezde je završni turnir kadetkinja, gde važe za favorite. Nakon osvajanja šampionata Srbije u seniorskoj konkurenciji usledile su dve, zlatne, medalje na završnom turniru juniorki i pionirki. Blistavu sezonu mogu da dopune kadetkinje, ako budu uspešne kao i starije a i mlađe saigračice.

0
389

Završni kadetski turnir održaće se od 21. do 23. maja u Beogradu, a domaćin će upravo biti ekipa Crvene zvezde.

Trener ekipe, Nemanja Planojević, nakon zlata sa juniorkama svu pažnju je usmerio na kadetski tim, a kao i uvek, njegova ekipa ide na turnir sa najvišim ambicijama.

„Očekuje nas jako zanimljiv turnir. Mislim da plasmani sa kojih ekipe ulaze na završni turnir nisu realni obzirom na situaciju sa Korona virusom i povredama u toku sezone. Samim tim, očekujem da će biti i nekih iznenađenja tokom turnira. Mi idemo na turnir kao i uvek sa najvišim ambicijama ali uz veliku dozu respekta prema ostalim ekipama. Mislim da dosta ekipa ima kvalitet za visok plasman. Svim učesnicima želim puno sreće i da turnir prođe bez povreda.“ rekao je za naš sajt trener crveno belih Nemanja Planojević.

Sastav Crvene zvezde: Tara Dačić, Jovana Jevtović, Ana Milanović, Marija Avlijaš, Jovana Spasovski, Simona Matić, Dunja Zečević, Anđela Danić, Teodora Ivanović, Ulemek Anđela, Katarina Knežević, Sara Vasiljević. Trener ekipe Nemanja Planojević.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here