Očekivanja u Radivoj Koraću pred završni turnir kadetkinja

Kadetska ekipa Radivoja Koraća nastupaće na završnom turniru od 21. do 23. maja u Beogradu, gde će domaćin turnira biti Crvena zvezda. U regularnom delu sezone, Žućkove naslednice zauzele su 3. mesto koje su delile sa ekipom Rasa, sa 17 pobeda i 5 poraza.

0
591

Kao i sve ekipe, i ekipa Koraća se tokom lige susretala sa mnogo problema i oko Covid 19 virusa i imala problema sa povredama. Ali je najvažnije da se liga privela kraju i da će mlade košarkašice imati priliku da se bore za medalje.

„Drago mi je da je savez uspeo da izgura takmičenje u ovoj situaciji sa virusom, jer nije bilo lako, posebno znajući da mlađe kategorije u regionu nisu imale takmičenja, govorim iz aspekta takmičara. S obzirom na to da smo u dva navrata ulazili u izolaciju i vraćali se treninzima, da smo imali povrede zbog takvog ritma, prilično sam zadovoljna plasmanom. Od svoje ekipe očekujem pre svega želju i da pokažu određeno košarkaško znanje, jer su svojim radom zaslužile mesto na završnom turniru. A svim ostalim ekipama želim sreću i da sva deca ostanu zdrava.“ rekla je za naš sajt Milica Janković, trener kadetske ekipe Radivoja Koraća.

Neda Kukić, košarkašica Koraća, očekuje da njena ekipa da sve od sebe.

„Kao i sve ekipe, imali smo mnogo prekida tokom ove sezone, najviše zbog korona virusa. Vredno smo trenirale i nadamo se da će želja, trud i motivisanost presuditi i odrediti to do kog stepenika možemo da doguramo. Takođe, nadamo se da ćemo se pokazati u najboljem svetlu i da ćemo našoj publici pružiti dobre i zanimljive partije. Svima želimo puno sreće i neka najbolji pobedi.“

Sastav ekipe Radivoja Koraća: Rajković Maša, Trailović Milena, Kukić Neda, Aranđelović Minja, Milovanović Sara, Velinov Nina, Pušičić Tanja, Kljajević Višnja, Nestorov Daria, Ćulibrk Teodora, Jovanović Neda, Lazarević Jelena. Trener ekipe Milica Janković.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here