Ova kompanija pomagala je celom Balkanu svih 366 dana 2020.

Nova godina je stigla, a sve misli i dalje su okrenute ka borbi zdravstvenog sistema da pandemiju stavi pod kontrolu i što pre omogući povratak normalnosti.

0
86

Za kompaniju Meridian čitava prethodna godina bila je u znaku do sad neviđene kampanje podrške zdravstvu i lokalnim zajednicama kako bi se posledice pandemije što je više sanirale.

Meridianova borba za život i dalje se vodi punom parom ne samo u Srbiji, već i u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini.

U prethodnih nekoliko dana, zaposleni u Meridianu posetili su domove zdravlja u Loznici, Ubu, Sopotu i Smederevskoj Palanci, te Infektivnu kliniku KCS i Institut za rehabilitaciju.

Uručene su veoma vredne donacije u vidu bolničkih kreveta i deficitarne medicinske opreme.

Negujući reputaciju kredibilnog i odgovornog partnera državi svuda gde posluje, ova je kompanija nedavno donirala novčana sredstva Vladi Crne Gore kako bi se što uspešnije izborila sa talasom pandemije na svojoj teritoriji.

Kada je reč o ovoj susednoj zemlji, Meridian je do sada donirao medicinsku aparaturu i deficitarnu opremu zdravstvenim ustanovama u Podgorici, Budvi, Nikšiću, Beranama, Herceg Novom, Baru, Rožajama…

Regionalni lider u priređivanju igara na sreću već mesecima je i na terenu širom Bosne i Hercegovine, kako u Republici Srpskoj tako i Federaciji BiH. Banja Luka, Sarajevo, Doboj, Prijedor, Trebinje, Tuzla… gradovi su gde je Meridian do sada pomagao i pomaže zdravstvenim ustanovama, ali i narodnim kuhinjama, domovima za stare, Crvenom krstu/križu, ali i amaterskim sportskim klubovima i organizacijama civilnog društva.
Meridianova priča o humanosti traje već 20 godina.

Ono što je najvažnije – 2021. je početak još većih društveno odgovornih projekata.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here