„Srpsko“ finale Evrokupa: Nogić i Topuzović u rasprodatoj areni dočekuju Ivanu Katanić

"Bešiktaš Akatlar" arena, kapaciteta 3.200 mesta, rasprodata je za večerašnji prvi meč finala Evrokupa.

0
911

Od 19.30 časova Bešiktaš dočekuje London u finalu koje se igra na bolju koš razliku u dve utakmice. Revanš je za sedam dana u Londonu.

Srbija će u finalu imati tri predstavnice. Za tim Bešiktaša, koji ove sezone ima učinak 10-4 u Evrokupu, a samo jedan poraz na svom terenu, nastupaju Jovana Nogić i Kristina Topuzović.

Na drugoj strani, za ekipu Londona koja ove godine ima učinak 14-0, nastupa Ivana Katanić.

Tri srpske reprezentativke su za naš portal iznele očekivanja pred finale.

-Za finale očekujem ništa manje od 80 minuta borbe. Približava se kraj sezone, umor je vidljiv, tako da će ekipa koja bude imala veću želju podići trofej 10. aprila. Radujem se prvoj utakmici kod kuće, jer naši navijači umeju da stvore paklenu atmosferu, i bitno nam je da putujemo za London sa najvećom mogućom razlikom – poručila je Jovana Nogić, jedna od glavnih uzdanica turskog tima.

Kristina Topuzović je sredinom sezone stigla u Bešiktaš iz Francuske, sa ciljem da pomogne timu u Evrokupu.

-Neverovatan je osećaj biti u finalu Evrokupa, za mene je ovo prvi put. Ekipa Londona je jako dobra ekipa što su pokazali došavši do finala. Mi ćemo se potruditi da se što bolje pripremimo za meč i ispoštujemo dogovor iz svlačionice. Imamo neverovatnu publiku tako da će atmosfera sigurno biti odlična, a mi ćemo dati sve od sebe da ostvarimo pobedu na našem terenu i odigramo dobro utakmicu – rekla je Kristina Topuzović.

„Lavice“ iz Londona u Ivani Katanić imaju jednu od najstandardnijih košarkašica.

-Verujem da su obe ekipe zasluženo došle do finala. Čekaju nas dve zanimljive i teške utakmice. Bešiktaš igra dobro i napreduje kroz celu sezonu, ali mi imamo prednost domaćeg terena i nadam se najboljem rezultatu – rekla je Ivana Katanić.

BEŠIKTAŠ – LONDON
STATISTIKA
UŽIVO
Sreda 3.4.2024. u 19.30

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here