Sanja Akšam MVP kadetskog finalnog turnira, Jelena Janković najbolji strelac

MVP igračica finalnog turnira Ženske Kadetske lige Srbije za sezonu 2022/2023 je Sanja Akšam iz Crvene zvezde, koja je tokom turnira sakupila ukupno 54 indeksna poena, odnosno 18 indeksnih poena po utakmici.

0
563

Pehar i prigodan poklon uručio je Milan Vidosavljević, a poklon prijatelja KSS kompanije Sterling predala je Irena Jekić.

Najbolji strelac finalnog turnira Ženske Kadetske lige Srbije za sezonu 2022/2023 je Jelena Janković iz Vizure, koja je tokom turnira postigla ukupno 57 poena, ili prosečno 19 poena po utakmici. Pehar i prigodan poklon uručila je Vesna Džuver, a poklon prijatelja KSS kompanije Sterling uručila je Irena Jekić.

MVP igračica turnira dobila je i vaučer u vrednosti od 15.000 dinara za kupovinu McDavid proizvoda iz asortimana sa sajta www.sportskaprpodavnica.rs , a nagradu je predao predstavnik kompanije Aleksandar Loga.

Prijatelj Košarkaškog saveza Srbije kompanija Sterling pripremila je poklone za sve četiri ekipe koje su se našle na današnjoj ceremoniji dodele nagrada, koje je uručivala Irena Jekić, predstavnik kompanije.

Četvrto mesto na Finalnom turniru pripalo je ekipi Vizure, a pehar za četvrto mesto uručila je Slobodanka Tuvić Maksimović, nekadašnja reprezentativka.

Treće mesto na finalnom turniru osvojila je ekipa Art Basket.

Bronzane medalje uručili su Slobodanka Tuvić Maksimović i Vesna Džuver, koja je uručila i pehar za treće mesto.

Drugo mesto na finalnom turniru pripalo je ekipi Radivoj Korać.

Srebrne medalje uručili su Slobodanka Tuvić Maksimović i Milan Vidosavljević, a pehar za drugo mesto uručio je Milan Vidosavljević.

Prvo mesto i šampionsku titulu u Ženskoj Kadetskoj ligi Srbije za sezonu 2022/2023 osvojila je ekipa Crvene zvezde, a zlatne medalje su uručili Vesna Džuver i Milan Vidosavljević.

Šampionski pehar uručila je Dragana Kontić, član Upravnog odbora Košarkaškog saveza Srbije.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here