Očekivanje u Srbobranu pred završni turnir juniorki

Završni turnir juniorki biće održan u Odžacima od 17. do 19. maja. U petak 17. maja u četvrtfinalnim mečevima u „SPC Odžaci“ sastaju se: 12.30: Mega Art – Ras, 15.00: Crvena zvezda – Paraćin, 17.30: Vojvodina 021 – Student, 20.00: Srbobran – Kraljevo.

0
498

Polufinalne utakmice na programu su u subotu 18. maja od 17.00 i 19.30 sati. Meč za treće mesto zakazan je za nedelju 19. maj od 14.30, a finale u 17.00 časova.

Ekipa Srbobrana će u 1/4 finala na megdan ekipi Kraljeva.

Očekivanja od završnog turnira?

Očekujemo dobru igru našeg tima, rasterećenu pritiska s obzirom da smo jedna od najmlađih ekipa na F8, i da se takvim pristupom, uz veliku želju, nadamo iznenađenju.

Koliko poznajete rivala u četvrtfinalu, njihove prednosti i mane?

Rivala poznajemo delimično, s obzirom da se sa njima nismo sastajali ove godine ni u jednoj kategoriji, ali imamo dovoljno informacija o njima.

Šta karakteriše igru vaše ekipe?

S obzirom da ni nas prvi rival u četvrtfinalu ne poznaje dovoljno dobro, ne bismo odavali naše prednosti i mane. 😃 Nadamo se da će publika u petak prepoznati naše prednosti, i u manjoj meri mane. 😃

Ko su glavni favoriti za titulu i medalje?

Glavni favoriti su ekipe Mege i Crvene Zvezde, s obzirom na kvalitet, iskustvo, fizičke predispozicije i dubinu tima.

Sastav ekipe Srbobrana : Staša Stanaćev, Aleksandra Janković, Nikolina Perović, Milica Ćeran, Emilija Subakov, Milica Jovanović, Ivana Grozdanić, Ivana Šijačić, Isidora Gospođinački, Helena Komlenac, Tatjana Lukić, Anastasija Stojanović, Dunja Kulačin, Jana Rnić. Trener tima Nikola Krga

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here