Očekivanja u Studentu uoči završnog turnira za igračice do 15 godina

Mlade košarkašice Studenta iz Niša, igračice do 15 godina, naći će se ove godine na završnom turniru koji će biti održan u Paraćinu od petka 21. aprila do nedelje 23. aprila.

Kakva su očekivanja ekipe iz Niša, kako su zadovoljni dosadašnjim delom sezone, reći će nam trener ekipe Studenta, Branka Stanković.

Voljom žreba, protivnik ekipe Studenta iz Niša u četvrtfinalu biće ekipa Srema. Ove dve ekipe će svoj meč odigrati u petak, 21. aprila od 17 časova.

Pre svega bi želela da čestitam našoj deci na ovom uspehu. Kratko vreme smo zajedno, preuzela sam ekipu u septembru, i uz pomoć Danijele Dimitrijević puno toga uradili i popravili ali ima još dosta da se radi. Do sada deca nisu imala ovoliko utakmica do ove sezone što je prednost ostalih regiona, a problem našeg, više utakmica „u nogama“, više iskustva i samim tim mogućnost bržeg napretka. Mi smo cele sezone radili naporno i svakako zaslužili da budemo tu gde jesmo.

Vaša očekivanja od završnog turnira?

Što se očekivanja tiče na turniru, ne razmišljam puno o tome, biti među 8 najboljih ekipa u Srbiji je veliki uspeh svakako… Mi ćemo dati maksimum na terenu kao i u svakoj utakmici do sad, pa ko je bolji nek zasluženo pobedi, ako to nismo mi, radimo dalje da popravljamo nedostatke kako individualne tako i timske.

Šta znate o rivalu u četvrtfinalu, koje su njihove prednosti u igri?

S obzirom da sam kao trener radila u Vojvodini, poznata mi je ekipa Srema, dobra deca i treneri odlicno rade sa njima. Biće to za nas svakako dobra provera gde smo u odnosu na druge regione.

Ko su, po vama, glavni favoriti za titulu i medalje?

Što se tice favorita… Svi su zaslužili da budu tu gde jesu, najbolji nek pobedi.

Polufinala se igraju u subotu od 15 i 17 časova. U nedelju od 13 časova je utakmica za treće mesto, dok je finale zakazano za 15 časova.

Domaćin turnira je OKK Paraćin sa SRC „7.juli“, uz pokroviteljstvo i podršku Opštine Paraćin. Sve utakmice turnira biće odigrane u velikoj sali SRC „7.juli“ u Paraćinu.

Prethodni tekstMajstorica odlučuje šampiona Srbije, Kraljevo drugi put savladalo Crvenu zvezdu
Sledeći tekstOčekivanja u Sevojnu uoči završnog turnira za igračice do 15 godina