Očekivanja u Studentu uoči završnog turnira za igračice do 15 godina

Mlade košarkašice Studenta iz Niša, igračice do 15 godina, naći će se ove godine na završnom turniru koji će biti održan u Paraćinu od petka 21. aprila do nedelje 23. aprila.

0
256

Kakva su očekivanja ekipe iz Niša, kako su zadovoljni dosadašnjim delom sezone, reći će nam trener ekipe Studenta, Branka Stanković.

Voljom žreba, protivnik ekipe Studenta iz Niša u četvrtfinalu biće ekipa Srema. Ove dve ekipe će svoj meč odigrati u petak, 21. aprila od 17 časova.

Pre svega bi želela da čestitam našoj deci na ovom uspehu. Kratko vreme smo zajedno, preuzela sam ekipu u septembru, i uz pomoć Danijele Dimitrijević puno toga uradili i popravili ali ima još dosta da se radi. Do sada deca nisu imala ovoliko utakmica do ove sezone što je prednost ostalih regiona, a problem našeg, više utakmica „u nogama“, više iskustva i samim tim mogućnost bržeg napretka. Mi smo cele sezone radili naporno i svakako zaslužili da budemo tu gde jesmo.

Vaša očekivanja od završnog turnira?

Što se očekivanja tiče na turniru, ne razmišljam puno o tome, biti među 8 najboljih ekipa u Srbiji je veliki uspeh svakako… Mi ćemo dati maksimum na terenu kao i u svakoj utakmici do sad, pa ko je bolji nek zasluženo pobedi, ako to nismo mi, radimo dalje da popravljamo nedostatke kako individualne tako i timske.

Šta znate o rivalu u četvrtfinalu, koje su njihove prednosti u igri?

S obzirom da sam kao trener radila u Vojvodini, poznata mi je ekipa Srema, dobra deca i treneri odlicno rade sa njima. Biće to za nas svakako dobra provera gde smo u odnosu na druge regione.

Ko su, po vama, glavni favoriti za titulu i medalje?

Što se tice favorita… Svi su zaslužili da budu tu gde jesu, najbolji nek pobedi.

Polufinala se igraju u subotu od 15 i 17 časova. U nedelju od 13 časova je utakmica za treće mesto, dok je finale zakazano za 15 časova.

Domaćin turnira je OKK Paraćin sa SRC „7.juli“, uz pokroviteljstvo i podršku Opštine Paraćin. Sve utakmice turnira biće odigrane u velikoj sali SRC „7.juli“ u Paraćinu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here