Očekivanja u Sevojnu uoči završnog turnira za igračice do 15 godina

Ekipa Sevojna drugu godinu za redom "čuva" svoje mesto na završnom turniru igračica do 15 godina koje će ove sezone biti održano u Paraćinu od 21. do 23. aprila.

0
394

Voljom žreba, ekipa trenera Nebojše Cvijovića sastaće se u četvrtfinalu sa ekipom Rasa iz Beograda. Ovaj meč će biti odigran u petak, 21. aprila, od 19 časova.

Svoje dosadašnje utiske o sezoni i ambicijama za predstojeći završni turnir, reći će nam trener košarkašica Sevojna, Nebojša Cvijović.

Vaša očekivanja od završnog turnira?

Drugu godinu za redom učesnici smo završnog turnira i to je za nas ogroman uspeh. Prošle godine u Vrbasu organizacija je bila na vrhunskom nivou, isto to očekujemo i ove godine u Paraćinu. Na jednom mestu veliki broj devojčica koje imaju isti san, sigurno prilika da uživamo u dobroj košarci, ali i da se deca upoznaju, druže i steknu neka nova iskustva.

Šta znate o rivalu u četvrtfinalu, koje su njihove prednosti u igri?

Ras je klub sa bogatom istorijom i poslednjih par godina imaju ozbiljne rezultate sa devojčicama. Nismo imali prilike da igramo sa njima, ali znam da su veoma kvalitetna ekipa i definitivno su oni favoriti u ovom četvrtfinalu.

Koje su najveće prednosti vaše ekipe?

Iz malog smo mesta i veoma dugo smo zajedno. Imamo sjajan odnos i van treninga i to je naša najveća prednost! Našu ekipu krasi timski duh, ali i ogromna želja i energija kada izađemo na teren. Verujemo jedni drugima i verujemo jedni u druge!

Ko su, po vama, glavni favoriti za titulu i medalje?

Favoriti su definitivno ekipe iz Beograda i Vojvodine (Ras, Crvena zvezda, Vojvodina, Srem). Ali siguran sam da i svi mi „manji“ klubovi želimo medalju i da ćemo dati sve od sebe da dođemo do nje! Lopta je okrugla…

Ekipu Sevojna u Paraćinu će predstavljati sledeće košarkašice : Mirković Tijana, Ilić Sofija, Erić Milenija, Jeverica Ema, Petrović Nikolina, Rakić Nikolina, Milinković Nikolina, Janjić Mina, Lazović Magdalena, Vučković Teodora Rakić Nađa, Erić Elena. Trener ekipe Nebojša Cvijović, pomoćni treneri Milićević Veljko i Jović Filip. Predsednik kluba Mićić Duško.

Polufinala se igraju u subotu od 15 i 17 časova. U nedelju od 13 časova je utakmica za treće mesto, dok je finale zakazano za 15 časova.

Domaćin turnira je OKK Paraćin sa SRC „7.juli“, uz pokroviteljstvo i podršku Opštine Paraćin. Sve utakmice turnira biće odigrane u velikoj sali SRC „7.juli“ u Paraćinu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here