Besplatan ulaz na utakmicu Srbija-Bugarska u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo

Košarkaški savez Srbije saopštio je danas da će biti omogućen besplatan ulaz na utakmicu između selekcija Srbije i Belgije u okviru kvalifikacija za predstojeće Evropsko prvenstvo u ženskoj košarci.

0
515

Utakmica počinje u 17.00 časova, kada će naše najbolje košarkašice u „Hali sportova Ranko Žeravica“ ugostiti selekciju Bugarske.

Svi koji žele da prisustvuju ovom meču ulaznice će moći da preuzmu na blagajni novobeogradske dvorane na dan odigravanja utakmice, u četvrtak 24. novembra, od 15.00 časova.

– Dođite da nas podržite na utakmici sa Bugarskom, ulaznice su besplatne, podignite ih na blagajni „Hale sportova Ranko Žeravica“ pre meča i dođite da navijate za nas“, poručila je reprezentativka Srbije Saša Čađo.

U grupi E u kojoj se nalaze tri reprezentacije, u prvom prozoru prošlog novembra odigrane su samo dve utakmice. Hrvatska je u Botevgradu pobedila Bugarsku sa 84:73, da bi tri dana kasnije kod kuće izgubila od Srbije sa 84:66. U ovom prozoru, pored duela Srbije i Bugarske, u nedelju će se odigrati i meč Hrvatske i Bugarske u Vukovaru.

Plasman na Evrobasket pored domaćina Slovenije i Izraela obezbediće još deset reprezentacija pobednika grupa, kao i četiri najbolje drugoplasirane ekipe iz ovih kvalifikacija, objašnjava KSS.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here