Ženski košarkaški klub Kraljevo počeo pripreme za novu sezonu

Ženski košarkaški klub Kraljevo započeo je pripreme za novu sezonu 2021/2022.

0
1145

Trener Ivan Simić okupio je zajedno sa kondicionim trenerom Đorđem Mirošničenkom okosnicu ekipe, dok se dolazak još nekih pojačanja očekuje u narednom periodu.

„Devojke su stigle u Kraljevo i rano jutros je bio prvi trening. Ulazimo polako u trenažni proces, okosnica ekipe je tu, amerikanka Rada stiže 20. avgusta u Kraljevo. Očekujemo do kraja meseca eventualno početak septembra još neka pojačanja, nismo još uvek kompletni.“ rekla je svoje prve utiske za naš sajt direktor kluba Tatjana Živanović, bivša i uspešna košarkašica.

Trener Ivan Simić već nekoliko dana radi u Kraljevu sa mlađim košarkašicama, a od danas počinje pripreme i sa seniorkama.

„Prvi trening, skupili smo se, priključile su se i iskusnije igračice i zvanično krenuli sa radom. Uvodna nedelja koju ćemo iskoristiti za upoznavanje sa mojim sistemom rada, radićemo dosta na fizičkoj pripremi i mogu da budem zadovoljan u kakvom su stanju sve devojke. Nismo kompletirani, Baker stiže krajem nedelje i u potrazi smo za još jednom ili dve igračice da upotpunimo unutrašnje pozicije. Ceo deo priprema ćemo provesti u Kraljevu jer imamo zaista sve uslove za rad. Prve tri nedelje ćemo se više bazirati na fizičkoj pripremi i tamo početkom septembra da krenemo sa odigravanjem prijateljskih utakmica. Nadam se da će nas zdravlje služiti i da ćemo sve što smo zamislili sprovestri na najbolji način.“

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here