Mina Đurđević: Ne bih uspela da nisam imala ogromnu pomoć i podršku saigračica

Mina Đurđević, košarkašica Crvene zvezde, nakon velikog finala pionirskog završnog turnira, proglašena je za MVP-a. Crvena zvezda je savladala Art basket u finalu, a Mina Đurđević se kući vratila sa zlatnom medaljom i trofejem najkorisnijeg igrača turnira.

0
722

Crveno bela košarkašica proglašena je za MVP-a finala sa 23 indeksna poena, a pehar joj je uručio Zoran Tir. Poklon vaučer za boravak na Staroj Planini Kompanije SP rizort najboljoj igračici finala predala je Maja Živković, bivša košarkašica Studenta. Još jednu nagradu za najbolju igračicu koju je pripremila Kompanija Sterling predao je Ratko Stanković.

„Velika je čast biti deo pobedničke ekipe završnog turnira koji se održao u Nišu. Sjajna organizacija i veoma jaka konkurencija motivisala nas je da damo kao ekipa maksimum, a i kao pojedinac svako se borio svom snagom. Uspeh koji smo postigli ostvaren je zahvaljujući sjajnom odnosu u ekipi, kako na terenu, tako i van njega. Iz utakmice u utakmicu podizale smo nivo igre i dali svoj maksimum kada je bilo najpotrebnije. Presrećna sam što sam upravo u finalnoj utakmici pružila najbolju partiju u dosadašnjoj karijeri, što je i prouzrokovalo prestižno MVP priznanje. Moram da naglasim da to ne bih uspela da nisam imala ogromnu pomoć i podršku svojim saigračica. Nadam se da ćemo sa ovakvim igrama nastaviti i u budućnosti i da je ovo samo početak jedne velike igračke generacije. Domaćini su bili jako ljubazni i učinili su sve da nam boravak u Nišu ostane u nezaboravnom sećanju. Veliki zahvalnost dugujemo našem treneru i upravi kluba koji su verovali u nas do kraja.“

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here