Očekivanja u Vrbasu pred završni turnir pionirki

Uspešna sezona iza Ženskog košarkaškog kluba Vrbas. Posle opstanka u ligi seniorskog tima, plasmana i odigravanja završnog turnira juniorki, sada je i mlađa selekcija, pionirska, izborila plasman na završni turnir koji se odigrava od 14. do 16. maja u Nišu, a domaćin je Student.

0
349

Ono što krasi pionirke Vrbasa je veruju u sebe i u uspeh.

„Želela bih da čestitam svima plasman na državno prvenstvo. Sve ekipe su svojim trudom i radom izborile učešće na završnom turniru. Imamo pravo da verujemo i nadamo se finalu. Ja verujem u naš tim, poštujemo protivnike i priželjkujemo fer-plej. Neka pobedi najbolji. Do petka, sportski pozdrav iz Vrbasa.“ kapiten ekipe Jovana Popović.

Trener ekipe, Slobodan Jelić veruje u uspeh svoje ekipe.

„Čestitke svim ekipama na plasmanu. Mi smo presrećni našim učešćem, to nam je iskreno i bio cilj kroz celu sezonu. Odigrali smo par dobrih utakmica i preko naših mogućnosti, što nam daje za pravo da verujemo u uspeh. Nadamo se dobrom druženju i dobrim partijama. Svima želimo puno sreće i dobre partije! Sportski pozdrav.“

Sastav Vrbasa za završni tunir u Nišu: Roćenović Mija, Rudović Nina, Skuban Lena, Dorotea Raičević, Popović Jovana, Perunović Milica, Vidović Ena, Samardžić Nađa, Bečić Višnja, Jevrić Nina, Krtolica Tijana, Vučetić Anđela. Trener ekipe Slobodan Jelić.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here