Očekivanja u Studentu pred završni turnir pionirki

Domaćin završnog turnira pionirki biće upravo Student iz Niša. Niš je poznat kao dobar domaćin, tako da i ovaj završni turnir Student dočekuje spreman kao i pionirska ekipa iz Niša.

0
485

Voljom žreba, košarkašice Studenta u četvrtfinalu igraće protiv Crvene zvezde, u petak od 17:30 u hali Duško Radović.

Sve utakmice iz Niša imaće direktan prenos kao i tekstualni prenosa dok će tribine i ovoga puta biti prazne zbog situacije sa Covid 19 virusom.

Trener ekipe, Marko Milović, svim ekipama želi dobrodošlicu i sreću.

„Očekuje nas izuzetno teška utakmica protiv favorita, Crvene zvezde. Međutim, ni jedna ekipa nije nepobediva, posebno u kategoriji pionirki, gde su ekipe uglavnom ujednačene. Smatram da možemo do pobede, ukoliko moje igračice budu fokusirane čitavu utakmicu. Blaga prednost je na našoj strani, što se tiče domaćeg terena, ali ostaje žal što se utakmice igraju bez publike, jer bi to mojim igračicama sigurno dalo vetar u leđa protiv jakog protivnika već u prvoj utakmici. U ime kluba želim dobrodošlicu svim ekipama u Niš.“

Sastav ekipe Studenta: Lana Antić, Teodora Bogdanović, Dunja Dimitrijević, Iskra Đokić, Anja Ivković, Nevena Marković, Tara Milosavljević, Luna Savić, Natalija Simonović, Jana Stošić, Emilija Veljović, Mila Svetozarević. Trener ekipe Marko Milović.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here