Očekivanja u ŽKK Vrbasu pred završni turnir juniorki

Ženski košarkaški klub Vrbas je tokom ove sezone u seniorskoj kategoriji bio jedan od velikih iznenađenja u ligi. Podmlađena ekipa sa nekoliko starijih igračica ispunila je očekivanja i ostala u Prvoj ligi Srbije. Stopama prvog tima, veliki uspeh je zabeležila i juniorska ekipa Vrbasa koja će se naći među 8 najboljih ekipa u juniorskoj konkurenciji.

0
618

Završni turnir juniorki biće održan od 7. do 9. maja u Beogradu, a domaćin turnira biće ekipa Art basketa.

Voljom žreba, ekipa Vrbasa sastaće se u četvrtfinalu sa ekipom Duge iz Šapca. Pobednik ovog meča se u polufinalu sastaje sa boljim iz duela Art basket/Radivoj Korać.

Kapiten ekipe Marina Marčetić, koja je ove sezone bila jedan i od glavnih aktera u seniorskoj ekipi očekuje kvalitetan tunir i dobru igru svoje ekipe.

„Nadamo se da ćemo uspeti da ponovimo dobre partije iz ligaškog dela, gde smo iako najmlađa ekipa uspeli da pariramo i budemo nezgodan pritivnik svima. Idemo rasterećeno i nadamo se dobroj igri. Svim učesnicima želimo puno sreće.“

Trener ekipe Slobodan Jelić može biti veoma zadovoljan uspehom ove sezone.

„Čestitke svim ekipama na plasmanu, svim učesnicima želimo dobro zdravlje pre svega i dobre partije. Što se nas tiče, pokušaćemo da se spremimo na što bolji način i da probamo da odigramo dobar turnir. Za sada ide sve po planu, treniramo, radimo dobro i nadamo se dobroj igri. Svesni smo da smo ekipa jako mlada, probaćemo da nađemo i u tom motiv više jer nemamo više teret moranja.“

Juniorska ekipa Vrbasa nastupa u sledećem sastavu: Sofija Radojčin, Avramov Katarina, Baskot Staša, Marčetić Marina (kapiten), Šicar Lara, Marojević ANđela, Rudović Maša, Božičić Divna, Reljić Sara, Ročenović Mija, Rudović Nina, Popović Jovana, Perunović Milica. Trener ekipe Slobodan Jelić.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here