Meridian – šampion u zapošljavanju, inovacijama i integritetu usluga

Pad prihoda i neizvesnost u poslovanju gotovo da nisu mimoišli nijednu delatnost u godini za nama iz dobro poznatih razloga.

0
73

Meridianbet je na jednu od najtežih godina za poslovanje odgovorio još većom inovativnošću i novim radnim mestima za domaće mlade stručnjake.

Upravo u mesecima kada se cela planeta nalazila u velikoj krizi, Meridian je tada za čak 30% povećao broj novozaposlenih u Srbiji u odnosu na posmatrani period 2019.

Angažovani su domaći mladi stručnjaci koji razvijaju globalno najkonkurentnija rešenja u oblasti veštačke inteligencije, big data, dizajna video igara, digitalnog marketinga…

Naime, Meridianbet već godinama je inovator u pogledu softverskih rešenja koja se primenjuju na najzahtevnijim svetskim tržištima igara na sreću, uključujući i zemlje EU i više od jedne decenije apsolutni je regionalni lider u industriji igara na sreću.

Svoj poslovni model ova kompanija uspešno primenjuje, pored Srbije, na tri kontinenta i tržištima više od 30 zemalja sveta.

I kao što je i u Srbiji prvi pokazao da je, s početkom 2000-ih, moguće priređivanje igara na sreću po najvišim evropskim standardima, Meridian je i u 2021. ušao sa još višim standardima tržišno konkurentnog, ali i društveno odgovornog priređivanja igara na sreću.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here