Juniorke odlične na mini pripremama u Banji Koviljači

Ženska juniorska reprezentacija Srbije uspešno je završila mini pripreme u Banji Koviljači. Devojke su od 5. do 12. januara imale 12 treninga, koji su poslužili da stručni štab proveri tehničko-taktičke sposobnosti pozvanih igračica.

0
207

Trener ženske juniorske reprezentacije Milan Vidosavljević zadovoljan je urađenim.

– Imali smo na okupu 16 košarkašica, većinu znamo sa prethodnih okupljanja, a bilo je i novih igračica koje smo hteli da proverimo. Prepodnevni treninzi bili su uglavnom bazirani na razvoju tehničkih sposobnosti igračica, a popodnevni na taktici… Sve devojke su dale maksimum na treninzima, izuzetno sam zadovoljan zalaganjem… Ono što je najvažnije, nije bilo ni jedne povrede.

Sledeće okupljanje juniorki biće završne pripreme za Evropsko prvenstvo B divizije, koje je na programu od 23. jula do 1. avgusta 2021. u austrijskim gradovima Obervartu i Gusingu.

– Završne pripreme trebalo bi da počnu polovinom juna, kada ćemo se ponovo okupiti i pokušati da se što bolje spremimo za Evropsko prvenstvo, sa jasnim ciljem da se vratimo u A diviziju – poručuje trener juniorki Milan Vidosavljević.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here