Saša Čađo: Radujem se što smo puni pozitivne energije

Ženska košarkaška reprezentacija Srbije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, koje je na programu narednog juna, u Istanbulu u četvrtak od 16 sati igra utakmicu protiv Litvanije, da bi dva dana kasnije u istom terminu imala duel protiv domaćina Turske.

0
529

Selektorka Marina Maljković za ovu akciju okupila je 14 igračica, među kojima je i članica francuskog Nanta Saša Čađo.

-Kao i uvek, mnogo mi je drago kada se sastanem sa ovim devojkama, makar i kratak period da provedem s njima. Radujem se što smo puni pozitivne energije s obzirom na trenutnu situaciju. Kao i do sada, nikada nismo imali nijednu laganu utakmicu, makar to bila kvalifikaciona utakmica. Očekujemo kvalitetne protivnike i njihovu spremnost. To nam daje veliki zadatak da se fokusiramo na naš rad i moramo da odemo tamo što bolje pripremljeni da bi napravili što bolji rezultat – rekla je Čađo.

Srbija vodi u grupi E posle trijumfa pre godinu dana protiv Turske u Beogradu 59:56 i Albanije u Draču 139:34. Do kraja kvalifikacija, početkom februara Srbija treba da dočeka Albaniju i Litvaniju. Plasman na Evropsko prvenstvo ostvariće pobednici grupa, kao i pet najboljih drugoplasiranih timova.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here