Andrijana Vuković iz Radničkog MVP 2. kola Ženske kadetske lige Srbije

Andrijana Vuković, košarkašica Radničkog iz Kragujevca, najkorisnija je igračica 2. kola Ženske kadetske lige Srbije.

Vuković je na utakmici protiv Novosadske ŽKA za 37 minuta imala učinak od 27 poena, 11 skokova, tri asistencije, pet osvojenih lopti, za 39 indeksnih poena.

U top pet učinaka u ovom kolu su još Jelena Janković (Srem) sa 36 indeksnih poena, Sara Vasiljević (Crvena zvezda) sa 28 indeksnih poena, Vanja Radovanov (Art basket) sa 25 indeksnih poena i Valentina Vasiljević (Ljubovija) sa 23 indeksna poena.

Jelena Janković iz Srema je trenutno najkorisnija košarkašica lige sa 51 indeksnim poenom. Slede Simona Matić iz Crvene zvezde sa 47 indeksnih poena i Sara Vasiljević iz Crvene zvezde sa 41 indeksnim poenom.

Vuković je ujedno i najefikasnija košarkašica 2. kola sa 27 poena. Pored nje, najefikasnije košarkašice kola su Jelena Janković (Srem) sa 26 poena, Teodora Jeremić (Art basket) sa 22 poena, dok su Jovana Spasovski (Crvena zvezda) i Valentina Vasiljević (Ljubovija) postigle po 20 poena.

Jelena Janković iz Srema sa 42 poena trenutno je najefikasnija košarkašica lige. Poen manje je postigla Jovana Spasovski iz Crvene zvezde, a treća je Miljana Čačić iz Rasa sa 38 poena.

Vanja Radovanov iz Art basketa sa 21 skokom je najbolji skakač kola. Prate je Jelena Grujić (Vojvodina 021) sa 19 skokova, Tamara Ivanović (Radivoj Korać) sa 16 skokova, Iva Tanjević (Ras) sa 15 skokova, dok su Iva Nikolić (Radnički) i Dunja Zečević (Crvena zvezda) uhvatile po 12 lopti.

Vanja Radovanov je trenutno lider lige sa 32 skoka. Iva Tanjević je druga sa 29 skokova, treća je Jelena Grujić sa 26 skokova.

Jelena Babajić iz Novosadske ženske košarkaške akademije je najbolji asistent lige sa 10 asistencija. Prate je Valentina Vasiljević iz Ljubovije sa osam asistencija i Zoja Vuletić (Art basket) sa šest asistencija.

Simona Matić iz Crvene zvezde je vodeći asistent lige sa 15 asistencija u dve utakmice. Prate je Jelena Babajić sa 11 asistencija i Sara Vasiljević sa 10 asistencija.