Marija Stojiljković verna Koraću

Na veliko zadovoljstvo navijača i uprave kluba Marija Stojiljković (1998, 190) i naredne sezone ostaje u dresu Radivoja Koraća.

0
261

Saradnja je produžena na još jednu godinu.

Klub se zahvalio Stojiljkovićevoj i agenciji Koyer menadžment na velikom razumevanju za momenat u kome se klub nalazi i prihvatanju saradnje u interesu svih strana.

„Marijin ostanak u klubu još jedna je potvrda da su ambicije i ove sezone maksimalne i da ne odustajemo od borbe za najviši plasman. Ona je u klubu dugi niz godina i slobodno možemo reći da je svaki put posebno zadovoljstvo kada se sa igračicama koje su ponikle u klubu produži saradnja na obostrano zadovoljstvo. U prethodnom periodu njen ostanak bio je jedan od prioriteta kluba i srećni smo da je sve proteklo prema planu“, rekao je direktor Petar Bulatović.

Marija Stojiljković je prilikom potpisivanja novog ugovora kratko prokomentarisala svoja očekivanja od predstojece sezone:

„Posle izuzetno teške prethodne sezone nešto duža pauza prijala mi je da saberem utiske, izvučem zaključke i u narednu sezonu ulazim znatno spremnija, puna motiva da odigram jednu od najboljih sezona u karijeri. Ljubav prema Koraću nikada nije bila sporna, a energija unutar kluba je fantastična. Želim da istaknem da je privilegija biti deo kluba koji godinama unazad ima velike sportske ambicije, a od prosle sezone se kao klub razvijamo na visokom nivou i u ostalim segmentima organizacije kluba. Kratko i jednostavno čast je ginuti za ovaj grb i boje kluba, a navijači Koraća stvaraju dodatni motiv i obavezu da svaka od nas ostavi srce na terenu“.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here