Potpredsednik KSS za žensku košarku Ana Joković posetila Kruševac

Potpredsednik KSS za žensku košarku Ana Joković posetila je Kruševac, sa željom i ciljem da se i u ovom gradu ženska košarka popularizuje i razvije.

Tom prilikom, u Gradskoj upravi održan je sastanak na kome su Jokovićevu i člana komisije za žensku košarku KSS Vesnu Despotović ugostili pomoćnik gradonačelnika za sport i omladinu Predrag Milenković i predsednik Omladinskog košarkaškog kluba Bagdala Aleksandar Memet.

Pohvalivši rad OKK Bagdala, koji postoji dve godine i trenutno se takmiči u Drugoj ligi, potpredsednik Košarkaškog saveza Srbije za žensku košarku Ana Joković ocenila je sastanak u Gradskoj upravi kao dobar i koristan i izrazila nadu da će sve što je dogovoreno biti sprovedeno u delo.

Na konferenciji za novinare, Ana je rekla da očekuje da će uskoro neka od košarkašica OKK Bagdala obući dres reprezentacije Srbije.

Predsednik OKK Bagdala Aleksandar Memet istakao je da je cilj da se probudi ženska košarka u Kruševcu i istakao da se razgovaralo o razvitku ženske košarke, kao i o potencijalnoj saradnji grada Kruševca i KSS.

Jokovićeva je ovom prilikom poklonila košarkašicama Bagdale lopte.