Potpredsednik KSS za žensku košarku Ana Joković posetila Smederevsku Palanku

Potpredsednik KSS za žensku košarku Ana Joković posetila je Smederevsku Palanku.

0
261

Predsednik ove opštine Toplica Pintorović organizovao je u svom kabinetu prijem za Jokovićevu, a povod ove posete bio je sastanak na temu stanja u ženskoj košarci u Palanci, kao i priča o talentovanim igračicama koje su ponikle u KK Palanka 2000.

Sastanku u kabinetu predsednika Opštine prisustvovali su i Bojan Samardžić, sekretar kluba Palanka 2000 i trener Predrag Stanošević, sa saradnicima i mladim košarkašicama. Potpredsednik KSS Ana Joković zahvalila se na toplom i srdačnom prijemu, kao i na razumevanju od strane čelnika lokalne samouprave kada je u pitanju finansiranje ženske košarke u narednoj 2018. godini. Ana je tom prilikom istakla da je KK Palanka 2000, osim što je najmasnoviji klub sa sedam registrovanih takmičarskih selekcija, ubedljivo najbolji klub u regionu Centralne Srbije.

Predsednik opštine Smederevska Palanka Toplica Pintorović izrazio je zadovoljstvo zbog posete potpredsednice KSS i istakao da će lokalna samouprava i u narednom periodu činiti sve što je u njenoj moći da, uprkos jako teškoj finansijskoj situaciji u kojoj se nalazi, obezbedi sredstva za pomoć svim sportskim klubovima na teritoriji naše Opštine.

 

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here