Juniorska reprezentacija Srbije otputovala na turnir u Italiju

Ženska juniorska reprezentacija Srbije, igračice rođene 2000. godine i mlađe, otputovala je danas u Italiju gde će od 27. do 29. jula učestvovati na veoma jakom turniru u Udinama gde će se inače od 4. do 12. avgusta održati i Evropsko prvenstvo.

0
485

Rivali izabranicama selektora Bogdana Bulja, na ovom turniru, svojevrsnoj generalnoj probi pred start šampionata, biće selekcije Italije, Rusije i Španije.

– Dosadašnji tok priprema, ne računajuči sitne povrede, prošao je u najboljem mogućem redu. Ispunili smo sve zacrtane planove, odigrali pet kontrolnih utakmica, a kruna svega i odličan finiš pripremnog perioda biće turnir u Udinama. Imaćemo priliku da se adaptiramo na dvoranu u kojoj ćemo igrati na šampionatu, kao i da odmerimo snage sa najjačim mogućim rivalima. Pokušaćemo da iskoristimo ove utakmice na najbolji mogući način, uigramo se još bolje i nivo forme podignemo na još viši nivo. Na turnir vodimo 13 igračica, tako da ćemo tek po zvaršetku turnira odrediti tim koji će nastupati na Evropskom prvenstvu – istakao je selektor Bogdan Bulj.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here