Slađan Ivić u narednoj sezoni trener UŽKK Student

Univerzitetski ženski košarkaški klub Student iz Niša pokušaće da se naredne sezone ekspresno vrati u Prvu ligu sa trenerom Slađanom Ivićem.

0
1005

Ivić je do nedavno vodio Partizan 1953.

U ime kluba iz Niša oglasila se sekretarka Maja Živković.

„U trenutku potrage za novim trenerom, u javnosti se pojavila vest da je Slađan Ivić sporazumno raskinuo saradnju sa KŽK Partizan, sa ciljem nastavka trenerske karijere u inostranstvu. Ideja Upravnog odbora našeg kluba bila je da pokušamo da odvratimo Slađana Ivića od odlaska u inostranstvo, i ponudimo mu dugogodišnju saradnju. Na naše zadovoljstvo, Ivić je prihvatio izazov. Zajednička vizija i glavni cilj za prvu godinu je povratak u Prvu ligu Srbije“, rekla je Maja Živković i nastavila:

„Slađan Ivić je i ove sezone, potvrdio svoje košarkaško umeće, i što je nama u ovom trenutku najbitnije, kvalitetan rad sa mladim igračicama. Njegovim dolaskom dobijamo mnogo: stabilnost i stručnost u radu sa mladim igračima u sledećih nekoliko godina. Takođe, energija koju Slađan Ivić sa sobom nosi je nešto što nam je najviše nedostajalo ove sezone na terenu. Sigurni smo da ćemo kontinuiranim radom u sledećih nekoliko godina, na čelu sa Slađanom Ivićem, vratiti Niš i UŽKK Student na važnu poziciju na košarkaškoj mapi Srbije.“

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here