Srem doveo nekoliko pojačanja pred narednu sezonu

ŽKK Srem saopštio je danas da će u novu sezonu ući pojačan, nakon što su dogovorili saradnju sa Teodorom Marunkić, Sofijom Ugarak, Natalijom Zagorac i Anđelom Živkov, kao i nastavak saradnje sa Milicom Vujašević koja je protekle sezone bila među najefikasnijim košarkašicama tima iz Sremske Mitrovice.

0
798

„Ekipu iz Sremske Mitrovice pojačale su veoma kvalitetne i iskusne košarkašice iz Novog Sada Marunkić Teodora i Ugarak Sofija i osamnaestogodišnje igračice koje su došle iz „Novosadske ŽKA“ Natalija Zagorac i Anđela Živkov. Ogromno pojačanje za ekipu „Srema“ svakako predstavlja ostanak iskusne košarkašice Milice Vujašević koja će kao i prošle sezone biti jedna od najvažnijih igračica u timu“, naveli su iz Srema i dodali da će taj tim biti jedan od glavnih favorita ove sezone za osvajanje prvog mesta u ligi.

Kako su saopštili, ekipa Srema će biti spoj talentovanih i kvalitetnih mladih igračica i veoma iskusnih igračica, a krasiće je brza igra.

„Našim novim igračicama želimo da se što bolje uklope u tim i da naš klub krene sa pobedama od samog starta prvenstva“, poželeo je ŽKK Srem.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here