Nova Topolčanka

Nakon neuspešne prošle sezone i raznoraznih problema OKK "Topolčanka" je ostala bez igračkog kadra i praktično je bila neizvesna sudbina kluba sa velikom tradicijom i postojanjem.

0
440

Ubrzo su se preduzele nove mere i formiran je novi klub.

Novoformirani klub (KŽK TOPOLČANKA 1946) će odmah pristupiti formiranju mlađih selekcija, pionirki i selekcije koja će se takmičiti u Mini basket ligi. Uveliko se radi i na formiranju prvog tima, koji će od jeseni početi da se takmiči u Prvoj ženskoj regionalnoj ligi Sever.

Trener seniorskog sastava biće novo-staro lice Dejan Šegrt koji će pokušati zajedno sa novom upravom da klub vrati na staze stare slave.

„Zahvaljujem se svima, pre svega novoj upravi i predsedniku na poverenju da ponovo budem trener Topolčanke. Nova energija, prisustvo ljudi sa kojima sam već sarađivao i među kojima vlada obostrano poštovanja, kao i činjenica da smo svi iz našeg grada bili su presudni da prihvatim poziv. Naravno, uticala je i emocija prema Topolčanki i želja da završim započeto. Puno posla je pred nama, naročito sklapanje prvog tima, ali verujem u sve. Želja nam je da „naš“ Čaki bude opet pun!“ izjavio je Dejan Šegrta

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here