Očekivanja Aleksandre Mužević od predstojećeg F4 WABA lige

Brojke su neumoljive. Aleksandra Mužević je pravo osveženje regionalne WABA lige.

0
944

Košarkašica Orlova iz Banjaluke je u vrhu lige u većini statističkih parametara, a sa prosekom od 20.5 poena po meču vodeća je košarkašica.

Svoju klasu je pokazala i u najbitnijem meču u dosadašnjem delu sezone, kada je sa 38 poena učestvovala u pobedi nad Montanom koja je i odvela banjalučki klub na Fajnal-for.

Orlovi će u polufinalu u Podgorici igrati protiv Celja, aktuelnog šampiona lige, a Aleksandra nam je iznela svoje utiske o dosadašnjem delu sezone.

-Samo učešće na turniru za mene je veliki uspeh, jer igrati među četiri najbolje ekipe u regionu čini veliku privilegiju. Posle završnog turnira očekuje me završnica nacionalnog prvenstva i nadam se titula, a do sada smo osvojili Kup BIH i Kup Republike Srpske, što je veliki uspeh.

Očekivanja od predstojećeg turnira su jasna.

-Pobedom u poslednjoj, jako teškoj utakmici protiv ekipe Montane, plasirali smo se na završni turnir regionalne WABA lige i time ispunili jedan od ciljeva za ovu sezonu. Protivnik u polufinalu nam je ekipa Celja, koja nam je dobro poznata i od koje smo u grupnoj fazi takmičenja doživele dva poraza. Bez obzira što je ekipa Celja favorit u predstojećem duelu, naša ekipa može da pruži veliki otpor. Mislim da će to biti jedna kvalitetna i do kraja neizvesna košarkaška utakmica. Ekipe Budućnosti i Celja su svakako favoriti, ali kako svaka ekipa i svaka igračica na završni turnir dolaze maksimalno motivisani, smatram da će time utakmice biti rezultatski neizvesne – poručuje Aleksandra Mužević.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here