Orlovi Vesne Džuver osvojili Kup BIH

Srpske košarkašice Aleksandra Mužević, Jelena Jozić, Milica Đokić, Ana Pavlović i Hana Predojević, predvođene sa klupe Vesnom Džuver, u ekipi Orlovi iz Banja Luke osvojile su Kup Bosne i Hercegovine.

0
871

Sjajna nedelja za Vesnu Džuver. Prvo je odvela Orlove na F4 WABA lige a nakon par dana i osvojila Kup Bosne i Hercegovine.

Treba pomenuti, da uz Vesnu Džuver, trenera ekipe, u Orlovima igraju još i Aleksandra Mužević, Jelena Jozić, kao i mlade Hana Predojević, Ana Pavlović i Milica Đokić, članice reprezentacije Srbije.

Utakmica je odigrana u Areni u Zenici pred oko 500 gledalaca. U finalu Kupa BIH Orlovi su savladali ekipu Jumpera rezultatom 81:66 (23:15, 24:10, 15:18, 19:23).

Hana Predojević je bila najefikasnija u pobedničkoj ekipi sa 21 poenom. Aleksandra Mužević je postigla 15 poena isto kao i Safijjah Lee dok su Gorana Marjanović i Danijela Mitrović postigle 11 poena.

U ekipi Jumpera Elma Feukić je postigla 20 poena, Jelena Kapisoda je postigla 17 poena a Almedina Ahmić je postigla 11 poena.

STATISTIKA

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here