Topolčanka sa samo 6 igračica savladala Student

Ekipa Topolčanke iz Bačke Topole savladala je na svom terenu ekipu Studenta iz Niša rezultatom 73:69 (14:14, 15:14, 20:17, 24:24).

0
1210

U uzbudljivoj utakmici koja je odigrana u Feketiću, domaća ekipa Topolčanke je savladala ekipu Studenta, direktnog konkurenta za opstanak u ligi, sa samo 6 košarkašica.

Ekipa trenera Slađana Ivića je stigla do četvrte pobede dok je ekipa Milkana Mrđe ostala na tri pobede.

Ekipa iz Bačke Topole nije pristala da igra utakmicu protiv Spartaka u Subotici u prošlom kolu. Razlog su bile neizmirene obaveze prema košarkašicama i trenerima. Postojala je bojazan da se isti scenario ponovi i na utakmici protiv Studenta, ali su čelnici kluba uspeli da reše gorući problem. Kako trenutno stoje stvari, Topolčanka će odigrati sve utakmice do kraja sezone.

U pobedničkoj ekipi Tamara Jokić je postigla 20 poena, Milena Škrbić 18 poena (10 skokova), Brittiney Seymour 17 poena a Valentina Vasiljević 14 poena.

Gorana Kondić je u ekipi Studenta bila najefikasnija sa 15 poena, po 13 poena su postigle Maja Živković i Mina Đorđević.

U narednom kolu koje je na programu 17.-18. februara ekipa Studenta dočekuje Spartak dok ekipa Topolčanke gostuje Kraljevu.

STATISTIKA

TABELA

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here