Očekivanja u Paraćinu uoči završnog turnira igračica do 19 godina

Košarkašice Paraćina naći će se na završnom turniru igračica do 19 godina koji će biti održan u Požegi od 12. maja do 14. maja.

0
462

Među osam najboljih ekipa u Srbiji, u uzrastu do 19 godina, naći će se ekipa Paraćina koja će voljom žreba igrati u četvrtfinalu protiv ekipe Crvene zvezde, u petak, 12 maja od 17:30.

Trener Dušan Jovanović za naš sajt pred sam turnir je rekao:

Vaša očekivanja od završnog turnira?

Očekujemo da ćemo pružiti solidan otpor, da ćemo se boriti svih 40 minuta i dati sve od sebe. Dobro smo radili tokom cele sezone, dosta napredovali i na kraju došli do 8 najboljih juniorskih ekipa u Srbiji, što predstavlja veliki uspeh za naš mali grad.

Šta znate o rivalu u četvrtfinalu, koje su njihove prednosti u igri?

Rival nam je Crvena zvezda, sa kojom igramo treći put u poslednjih pet godina na završnim juniorskim turnirima, tako da se dobro poznajemo.

Koje su najveće prednosti vaše ekipe?

Prednost je što je ova ekipa sačinjena od igračica kadetsko-pionirskog uzrasta, da je ekipa verovatno i najmlađa na turniru, tako da će ovo svakako biti dobro iskustvo za nas.

Ko su, po vama, glavni favoriti za titulu i medalje?

Crvena zvezda, Art basket i ekipa Rasa. Obzirom da ekipa Zvezde dominira godinama unazad, sigurno je prvi favorit za osvajanje turnira.

OKK Paraćin, sastav tima: Petković, Milovanović N., Miljković, Marković, Marinković, Lazarević, Radisavljević, Stevanović, Milovanović K., Petrović, Vučetić, Mančić. Treneri Jovanović i Čelebić.

U19 JUNIORKE – ZAVRŠNI TURNIR

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here