Očekivanja u Rasu uoči završnog turnira za igračice do 15 godina

Od petka do nedelje Paraćin će biti domaćin državnog prvenstva za košarkašice do 15 godina.

0
362

Među osam ekipa nalazi se i Ras, ekipa koja je u regionu Beograd zauzela drugo mesto.

Tim kojeg sa klupe predvodi Aleksa Stamenković u četvrtfinalu će igrati protiv selekcije Sevojna.

Vaša očekivanja od završnog turnira?

-Čestitam ekipi na uspešnoj sezoni i izborenom učešću na finalnom turniru, drugu godinu u nizu, čime održavamo kontinuitet dobrih takmičarskih rezultata, što predstavlja veliki uspeh za naš klub. Očekujem pozitivno iskustvo i lekciju za dalji timski napredak i usavršavanje.

Šta znate o rivalu u četvrtfinalu, koje su njihove prednosti u igri?

-Nismo imali priliku da do sada odmerimo snage, ali se radi o ekipi koja ima iskustvo igranja na završnom turniru, što potvrđuje njihov kvalitet. Ekipa je dugo na okupu, pa verujem da ih pored kvaliteta na terenu krasi timski duh, zajedništvo i borbenost.

Koje su najveće prednosti vaše ekipe?

-Jedinstvo, sloga, istrajnost i požrtvovanje.

Ko su, po vama, glavni favoriti za titulu i medalje?

-Čestitam svim ekipama na izborenom učešću na finalnom turniru. Nijedna ekipa se ovde ne nalazi slučajno, i sve su ovde sa istom ambicijom, tako da verujem da svaka ekipa ima šansu.

Sastav ekipe: Ilić Teodora, Mergl Nina, Mrdović Tara, Ristić Katarina, Stojanović Teodora, Vidović Nataša, Avramov Maša, Drobnjak Jana, Ilić Dina, Radanović Nadja, Stanić Anja, Špengler Emili.

Duel između Rasa i Sevojna je četvri po redu i igra se od 19 časova.

Polufinala se igraju u subotu od 15 i 17 časova. U nedelju od 13 časova je utakmica za treće mesto, dok je finale zakazano za 15 časova.

Domaćin turnira je OKK Paraćin sa SRC „7.juli“, uz pokroviteljstvo i podršku Opštine Paraćin. Sve utakmice turnira biće odigrane u velikoj sali SRC „7.juli“ u Paraćinu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here