Peta pobeda Proletera 023

Ekipa Proletera 023 je savladala ekipu Karaburme rezultatom 78:65 (21:13, 20:15, 26:19, 13:18)

0
190

Izabranice trenera Marinkova su na svom terenu zabeležile novu pobedu. Ovaj put savladale su ekipu Karaburme iz Beograda. One su od starta utakmice nametnule svoj ritam i pitanje pobednika bilo je izvesno.

Ekipi Proletera 023 sada ima skor od pet pobeda i tri poraza, dok ekipa Karaburme ima skor od dve pobede uz šest poraza.

Najefikasnija u pobedničkoj ekipi bila je kapiten Nikolina Mihajlović kojoj je jedna asistencija falila da zabeleži tripl-dabl učinak.Ona je postigla 12 poena uz 10 skokova i devet asistencija. Pratile su je Marija Mršić sa 21 i Jelena Bosnić sa 16 postignutih poena. Istakle su se i Tijana Cukić sa 11 postignutih poena uz šest asistencija, te Maša Milinković koja je postigla osam poena.

Najefikasnija u ekipi Karaburme bila je Marija Trišović sa dabl-dabl učinkom od 25 poena uz 16 skokova. Istakla se i Andrea Marinković koja je postigla 20 poena uz šest skokova. Zapažena je bila i Maja Arizanović koja je postigla sedam poena uz šest skokova.

U narednom kolu ekipa Karaburme na svom terenu dočekuje ekipu Studenta iz Niša, dok ekipa Proletera 023 gostuje u Srbobranu.

TABELA

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here