Druga liga 21. kolo: Tri izuzetno bitne utakmice igraju se u Beogradu, Prijepolju i Bačkoj Topoli

Prve tri utakmice 21. kola Druge ženske lige Srbije igraju se danas.

Uoči poslednja dva kola praktično pola lige strepi od ispadanja. Zanimljivo je da čak pet ekipa imaju isti učinak 6-14, pa će u poslednja dva kola verovatno morati da radi matematika u krugovima sa više ekipa.

Jedan od bitnih duela jeste onaj koji se od 16.30 časova igra u Beogradu. Radnički i Ljubovija su dve od pet ekipa sa istim učinkom. Nije zanemarljiv ni pdoatak da je Ljubovija u prvom delu sezone na svom terenu slavila sa 60:50.

Od 17 časova u Prijepolju Mileševka dočekuje Staru Pazovu. Domaći tim će igrati za prestiž, ali i za četvrtu poziciju na tabeli. Domaćem timu dve pobede do kraja osiguravaju ovu visoku poziciju na tabeli. Staroj Pazovi gori pod nogama pošto je i ona u grupi timova sa šest pobeda do sada.

Poslednja utakmica dana igra se u Bačkoj Topoli, a sastaju se Topolčanka i Srbobran. Topolčanka je na pragu istorijskog uspeha i plasmana u Prvu ligu. Trenutno imaju bod više u odnosu na Slogu iz Požege i sve drže u svojim rukama. Motiv do neba imaće i tim Srbobrana, koji iako sa sedam pobeda, još uvek teoretski nije obezbedio opstanak. Pobedom u ovom meču razrešili bi sve dileme oko opstanka.

RADNIČKI – LJUBOVIJA
LIVE STATS
LIVE STREAM
Subota 2.4.2022. u 16.30
Hala KC Radivoj Korać, Beograd
Baošić Đ. (BG) Kovačević N. (BG) Marčetić D. (BG) Knežević U. (ST)

MILEŠEVKA – STARA PAZOVA
LIVE STATS
LIVE STREAM
Subota 2.4.2022. u 17
Hala Gimnazije, Prijepolje
Erić N. (KG) Milosavljević V. (ČA) Gudžulić S. (KV) Stojanović Danijela (Kg)

TOPOLČANKA – SRBOBRAN
LIVE STATS
LIVE STREAM
Subota 2.4.2022. u 19.30
Hala OŠ Čaki Lajoš, Bačka Topola
Mitić B. (PA) Savić D. (KO) Štetin M. (PA) Ćirić M. (BG)

TABELA

Prethodni tekstKadetska liga 20. kolo: Igra se u Čačku, Sremskoj Mitrovici i Beogradu
Sledeći tekstPočinje rasplet u borbi za titulu prvaka Srbije: Crvena zvezda dočekuje Vojvodinu 021, a Art basket ekipu Kraljeva