Evroliga 3. kolo: Stanković bolja od Milić i Krnjić, Anderson 14 poena, Krajišnik odlična sa 15 poena, Jovanović brojala do 11

Evroliga je stigla do 3. kola, a srpske košarkašice imale su zapažene igre u svojim ekipama.

0
162

Grupa A:

Ekipa Praga u kojoj nastupa Dragana Stanković, savladala je u srpskom derbiju ekipu Seksarda u kome nastupaju Nikolina Milić i Sara Krnjić. Dragana Stanković je u pobedničkoj ekipi postigla 8 poena uz 9 skokova i 4 asistencije za 23 minuta, U ekipi Seksarda, Nikolina Milić je za 32 minuta postigla 14 poena uz 4 skoka dok je Sara Krnjić igrala 20 minuta, postigla 4 poena, dodala 4 skoka i imala jednu asistenciju.

STATISTIKA

Ivon Anderson i Venecija poražene su od Avenide rezultatom 71:56. Anderson je igrala 35 minuta, postigla 14 poena, imala 3 skoka i 8 asistencija.

STATISTIKA

GRUPA B:

Tina Krajišnik i Galatasaraj savladali su Arka Gdinju rezultaom 71:60. Još jednu odličnu partiju pružila je Tina Krajišnik. Za 27 minuta, Tina Krajišnik je postigla 15 poena, dodala 7 skokova i 3 asistencije.

STATISTIKA

Šopron je savladao Skio rezultatom 67:58. Srpska reprezentativka Nevena Jovanović pružila je dobru partiju u pobedničkoj ekipi. Nevena Jovanović je za 34 minuta postigla 11 poena uz 5 skokova i isto toliko asistencija. Jelena Bruks nije nastupala na ovoj utakmici.

STATISTIKA

FOTO: FIBA

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here