Povratak seniorki OKK Šabac

Omladinski košarkaški klub Šabac dobio je novo rukovodstvo, a posle nekoliko godina pauze, i ekipu seniorki koja će se takmičiti u Regionalnoj ligi- grupa Jug već od nedelje, 10. oktobra, kada u hali Šabačke gimnazije dočekuju MKA 2017 Novi Pazar.

0
221

Predsednica kluba Jelena Stošić rekla je da je cilj da se klub u narednom periodu stabilizuje na svim nivoima.

U proteklom periodu izabrana je nova uprava, nadamo se da ćemo uspeti da za neko vreme klub stavimo na stabilne noge. Posebno sam ponosna na žensku ekipu. Posle pauze od nekoliko godina, ponovo imamo seniorke. Devojčice između 16 i 18 godina igraće seniorska takmičenja pojačane povratnicom Katarinom Anđelković i Anom Vuković Borojević koja je prepoznala naš trud i došla da deci bude mentor. Cilj je da igraju šabačka, naša deca. Obećavam veliku borbenost, posvećenost i strpljenje u onom što radimo- naglasila je Stošićeva.

Borojevićeva je posle četiri i po godine ponovo zaigrala, a u klubu je zabeležila velike uspehe.

Nisam mnogo razmišljala pre nego što sam odlučila da se vratim. Pre svega, želim da ta deca u nekom starijem ko je prošao kroz klub u svim kategorijama imaju podstrek za dalji rad i nove uspehe. Drago mi je što ću da budem tu i predvodim seniorsku ekipu. Ne žalim što sam ostala u ovom gradu, 20 godina sam igrala, a volela bih da i šabačka deca ostanu na broju. Uklopile smo se lepo, ne sumnjam da će u takmičenju dati mnogo više nego što vidim na treningu- navela je Borojevićeva.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here