Startuje Prva liga Srbije utakmicom u Kragujevcu, igra se još u Vršcu, Kraljevu i Novom Sadu

Utakmicom u Kragujevcu startuje nova sezona 2021/2022. gde SPD Radnički dočekuje Proleter 023. Vršac dočekuje Vrbas, Kraljevo Radivoj Korać a Vojvodina 021 STudent.

0
2187

Ekipa SPD Radničkog iz Kragujevca protiv staro/novog prvoligaša Proletera 023 otvara prvo kolo u novoj sezoni. Radnički u dosta promenjenom sastavu u odnosu na prošlu sezonu, ali sa velikim ambicijama ulazi u istu. Zrenjaninke će pokušati da zadrže status prvoligaša što im pre dve sezone nije uspelo. Utakmica je na programu od 14:30 u SBB Hali Jezero.

Košarkašice Vršca, povratnik u Prvu ligu Srbije, dočekuju od 15 časova ekipu Vrbasa. Ekipa trenera Kanjevca će u novoj sezoni nastupiti u sastavu koji će biti kombinacija mladosti ali i iskustva. Izabranice trenera Džuver biće kao i svake godine nezgodan protivnik za svaku ekipu.

Od 16:30 u staroj hali sportova u Kraljevu u jednom od derbija kola, ekipa Kraljeva dočekuje ekipu Radivoja Koraća. Obe ekipe ulaze sa izmenjenim sastavima a i trenerima u odnosu na proteklu sezonu. Kraljevo će napadati sam vrh tabele, dok će Radivoj Korać vrebati iz prikrajka.

Ekipa Vojvodine 021 dočekuje Student iz Niša od 17 časova. Ekipi Vojvodine 021 su jasni ciljevi ove sezone, a to je dupla kruna, dok će ekipa Studenta na čelu sa novim trenerom Biljom Stanković pokušati da izbori opstanak u Prvoj ligi.

U nedelju, 3. oktobra, Duga od 18 časova dočekuje Partizan 1953 dok u derbiju kola Crvena zvezda dočekuje Art basket od 18:30.

SPD RADNIČKI – PROLETER 023
14:30 Hala SBB Jezero, Kragujevac
Stefanović (NI)- Stamenković (NI), Sibinović (NI), Stanković (NI)
LIVE STATS
LIVE STREAM

VRŠAC – VRBAS
15h Hala Milenijum, Vršac
Reljić (BG)- Smiljanić (BG), Olćan (ZR), Šoškić (BG)
LIVE STATS
LIVE STREAM

KRALJEVO – RADIVOJ KORAĆ
16:30 Stara hala sportova, Kraljevo
Aćimović (ČA)- Savić (UE), Milosavljević (ČA), Manojlović (UE)
LIVE STATS
LIVE STREAM

VOJVODINA 021 – STUDENT
17h Hala sportova Petrovaradin, Novi Sad
Pavlica (BG)- Ivanović (BG), Šipka (ZE), Perović (BG)
LIVE STATS
LIVE STREAM

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here