Očekivanja trenera Partizana 1953 Slađana Ivića pred današnju premijeru u novoj sezoni

KŽK Partizan 1953 sezonu 2021/22 otvara od 18 časova na svom terenu u Hali sportova "Ranko Žeravica" utakmicom protiv Celja u okviru regionalne WABA lige.

0
465

Crno-bele u sezonu ulazi u dosta izmenjenom sastavu, o čemu nas informiše trener Slađan Ivić.

-Promenili smo u priličnoj meri tim u odnosu na prošlu godinu. Samo su tri igračice ostale, Olić, Samardžić i Marjanović. Došle su mlade snage, reprezentativke u mlađim kategorijama, Boričić, Davinić, Radojčin, Opačić i Ćaćić, koje će, uz još nekoliko igračica, činiti seniorski sastav. Treba pomenuti dolazak iskusnije Anđele Gligić iz banjalučkih Orlova, koja bi trebala da bude vođa naših crno-belih devojaka u svim takmičenjima – kaže Ivić.

O utakmici sa starim znalcima iz Celja, Ivić kaže:

-Igračice imaju veliku posvećenost na treninzima. Taj rad se odrazio i na rezultatu u pripremnim utakmicama, gde smo od pet dobili četiri. Iako je rezultat bio u drugom planu, za ovaj kratak period u sali smo dosta uradili, tako da se nadamo da ćemo te rezultate proslediti i na zvanične utakmice. Prva na redu je protiv Celja, kluba koji odlično radi, na čelu sa trenerom koji je niz godina u pogonu seniorskog tima i na čelu reprezentacije Slovenije. Imaju mladi tim, pojačan, ali verujem da ćemo uspeti novom energijom koja je prisutna da nametnemo naš ritam i dođemo do pobede. Imamo mladost i energiju, sa manjim iskustvom, ali timska igra i pozitivna hemija koja krasi ove naše crno-bele devojke meni uliva optimizam za susret sa gošćama iz Slovenije. Mogu samo da imam reči hvale za dosadašnji odnos i rad naših devojaka – poručuje Slađan Ivić.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here