Zlatna Ana Dabović na prijemu u Opštini: Herceg Novi je ponosan na svoju sugrađanku

Počasna građanka Herceg Novog i osvajačica zlatne medalje za reprezentaciju Srbije na Evropskom prvenstvu u Španiji i Francuskoj, Ana Dabović, posetila je Opštinu Herceg Novi, gde je sa predsednikom Stevanom Katićem, predsednikom Skupštine opštine Herceg Novi Ivanom Otovićem i sekretarom za društvene delatnosti i sport Darkom Klasićem razgovarala o ostvarenom uspehu i planovima za predstojeću Olimpijadu.

0
250

Ana je Kabinet predsednika posetila u pratnji svog oca, Milana, koji je svojim profesionalnim odnosom i ljubavlju prema košarci, ali i sportu generalno, iznedrio više reprezentativki Srbije i Crne Gore. Poseta je bila prilika da se razgovara ne samo o aktuelnim sportskim dešavanjima, već i o mogućnosti da se Ana vrati u Herceg Novi nakon igračke karijere i nastavi putem svog oca.

Predsednik Katić je izrazio zadovoljstvo dolaskom sugrađanke i počasne građanke, koja je ponovo ostvarila vrhunski rezultat – osvajanje zlatne medalje za reprezentaciju Srbije na Evropskom prvenstvu u Francuskoj i Španiji, za šta joj je uručio opštinsko priznanje.

-Herceg Novi je ponosan na našu Anu koja je osvetlila obraz našeg grada. Ona je najbolji reprezent Herceg Novog, gde god da igra, bilo za klub bilo za reprezentaciju, Ana pominje Herceg Novi u najboljem svetlu, na čemu smo joj mi i više nego zahvalni, kazao je Katić, uz čestitke na svim ostvarenim rezultatima i uspesima.

On je Ani poželio uspeh i na narednoj Olimpijadi u Tokiju, ali i da se jednog dana, nakon igračke karijere, vrati u Herceg Novi kako bi zajedno sa svojim gradom radila na stvaranju vrhunskih košarkašica i postizanju novih uspeha.

Herceg Novi može računati na njen povratak, potvrdila je Dabović.

-Predsednik Katić je već rekao sve moje želje – da se vratim posle igračke karijere i da stvaram porodicu. Sa ponosom uvek govorim odakle sam i gde sam nastala kao igračica, ovo je grad koji najviše volim, zaključila je Dabović.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here