Sutra u 20h doček košarkašica u Beogradu!

Predsednik Skupštine grada Beograda Nikola Nikodijević pozvao je večeras sve Beograđane da sutra u 20 sati, ispred Starog dvora, proslave zlatnu medalju koju su osvojile košarkašice Srbije na Evropskom prvenstvu.

0
103

Nikodijević je čestitao košarkašicama na osvajanju zlatne medalje, navodeći da su svojom „lavovskom borbom“ pokazale kako se brane boje naše zastave i kako se igra za svoju državu, saopšteno je iz Sekretarijata za informisanje Grada Beograda.

„Ponosni smo na vas i zahvalni na slavlju koje ste nam omogućile. Beograd i Srbija biće sutra spremni da vam upriliče doček kakav zaslužujete. Pozivam sve Beograđane da nam se pridruže da zajedno proslavimo ovo najsjajnije odličje ispred Starog dvora u 20 časova“, poručio je Nikodijević u čestitki.

Košarkašice Srbije postale su šampionke Evrope, pošto su večeras u finalu u Valensiji pobedile Francusku 63:54.

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić čestitao je večeras srpskim košarkašicama na osvajanju zlatne medalje na Evropskom prvenstvu za košarkašice u Francuskoj i Španiji.

„Zlato za Srbiju – neustrašive, najbolje, nezaustavljive, svim srcem za Srbiju, naše košarkašice, šampionke Evrope! Hvala vam, šampionke, što ste Srbiju još jednom učinile najponosnijom! Čestitam našim heroinama, stručnom štabu i Košarkaškom savezu Srbije“, poručio je Udovičić u čestitki, a saopštilo je Ministarstvo omladine i sporta.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here