Nismo još gotove, ima puno da se radi i osvaja ovog leta!

Košarkašice Srbije učinile su našu zemlju ponosnom. U spektakularnom finalu su savladale Francusku rezultatom 63:54 i drugi put u istoriji se okitile zlatnom medaljom.

0
69

Po zavšetku meča uputile su poruke koje jasno govore da je Valensija samo usputna stanica i da nas sa njima očekuje zaista insteresantno leto.

„Srbijo, hvala ti što nam daješ priliku da te predstavljamo po svetu. Hvala svima koji su nas podržavali i bili uz nas, ovo je za sve vas. Nismo još gotove, ima još puno da se radi i osvaja ovog leta“, jasna aluzija Sonje Vasić na predstojeće Olimpijske igre.

Ana Dabović nije krila zadovoljstvo.

„Ponosna sam na tim, mi smo, kao mala zemlja, osvojili dva zlata na prvenstvu Evrope. Vraćamo zlato u Beograd“.

„Zahvalna sam svima na podršci koju smo ovde osećali. Ponosna sam i prezadovoljna što sam uspela da osvojim medalju sa ovim devojkama. Svih ovih godina sam ih bodrila i čekala da dam svoj doprinos. Hvala porodici što me podržavala“, istakla je Tina Krajišnik.

„Nadam se da ste svi ponosni na nas kao što sam ponosna ja. Pozdrav za moju porodicu, mama je bila ovde, ali su ostali kod kuće. Volim vas puno“, kaže Aleksandra Crvendakić.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here