TRIJUMF ZA POLUFINALE: Uzmi 2.000 RSD i kladi se na Marinine lavice

Put do evropskog zlata je dug, a naše košarkašice idu korak po korak.

0
38

Do sada su „preskočile“ tri prepreke na šampionatu, pokazale lavlje srce i košarkaški kvalitet, ali velika borba tek sledi.
Posle pobeda nad Italijom, Grčkom i Crnom Gorom, vreme je za eliminacionu fazu, što znači da je našim devojkama preko potrebna podrška.

U to ime, Meridian je rešio da vas dodatno motiviše da navijate za Marinine „lavice“, i to tako što vam donosi BONUS ZA SPORTSKO KLAĐENJE U IZNOSU OD 2.000 DINARA, a sve što treba da uradite jeste da kliknete OVDE.

Osim toga, napomenućemo i da vas SAMO U MERIDIANU čeka sjajan bonus na parove i do 2000%, što je sjajna prilika da ozbiljno zaradite tokom ovog šampionata.

A, Ana Dabović, Sonja Vasić, Jelena Bruks i druge devojke imaju priliku da odu još korak dalje i da nakon bronzane medalje na prethodnom šampionatu Evrope, sada dođu do još sjajnijeg odličja.

Na tom putu naći će im se bolja ekipa iz duela Španija – Crna Gora, sa kojom su, kao što smo rekli, već igrale u grupnoj fazi.

Osim izabranica Marine Maljković, direktan plasman u četvrtfinale obezbedile su i košarkašice Belgije, Francuske i Belorusije.

Polufinala su zakazana za subotu, a finale za nedelju, nama ne preostaje ništa drugo nego da se nadamo da će naše „lavice“ igrati i u nedelju, ali vi imate još jednu opciju, a to je da OSVOJITE AUDI.

Kako? Saznajte OVDE.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here