Uspešni nastupi 3×3 reprezentacija Srbije na turniru u Beogradu

Kalemegdanska tvrđava i otvoreni košarkaški tereni KK Crvena zvezda bili su danas centar 3x3 zbivanja u čitavom regionu.

0
362

Završen je prvi dan 3×3 međunarodnog turnira za dame i muškarce na kome Srbiju u muškoj konkurenciji predstavljaju čak dve ekipe.

U konkurenciji dama, reprezentacija Srbije je u svom prvom meču dana pružila izuzetno kvalitetnu partiju protiv favorizivane reprezentacije Mađarske. Sam rezultat govori o partiji koju su pružile reprezentativke Srbije – 21:8.

Gotovo da su bez greške igrale, pogađale i sa spoljnih pozicija, ali i ispod koša, uz pre svega izuzetnu igru u odbrani. Ipak, u drugom meču nisu prikazale nivo igre kao i u prethodnom meču, te je reprezentacija Nemačke slavila rezultatom 16:13. Sutra naše dame očekuju mečevi protiv istih protivnica, i to sa Nemačkom od 17.00 sati, dok će
se sa Mađarskom sastati od 19:35.

Podsećamo da za žensku reprezentaciju Srbije nastupaju: Lana Dušanić, Dragana Gobeljić, Milica Ivanović, Snežana Čolić, Katarina Zec i Tamara Rajić.

Podsećamo da „Live-stream“ svih mečeva sa turnira možete pratiti na zvaničnom „youtube“ kanalu Košarkaškog saveza Srbije na adresi:
https://www.youtube.com/channel/UC_CyXUDmzj2f87_gZ_Hdumw

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here