Marija Avlijaš MVP i najbolji strelac završnog turnira kadetske lige

Nakon finalne utakmice, usledila je dodela pahara i medalja, kao i pojedinačnih nagrada.

0
560

Najbolji strelac finalnog turnira Triglav Ženske Kadetske lige Srbije za sezonu 2020/2021 je Marija Avlijaš iz Crvene zvezde Kombank, koja je tokom turnira postigla ukupno 58 poena, ili prosečno 19 poena po utakmici. Pehar i prigodan poklon prijatelja KSS kompanije Sterling uručila joj je Biljana Stanković.


MVP igračica finalnog turnira Triglav Ženske Kadetske lige Srbije za sezonu 2020/2021 je takođe Marija Avlijaš, koja je tokom turnira sakupila ukupno 71 indeksni poen, odnosno 24 indeksnih poena po utakmici. Pehar i prigodan poklon prijatelja KSS kompanije Sterling uručila joj je Biljana Stanković.

Četvrto mesto na Finalnom turniru pripalo je ekipi Ras, a pehar za četvrto mesto uručio je Bojan Popović, komesar takmičenja.

Treće mesto na finalnom turniru osvojila je ekipa Radivoj Korać. Bronzane medalje uručili su Biljana Stanković i Bojan Popović. Pehar za treće mesto uručila je Biljana Stanković, selektor kadetske reprezentacije.


Drugo mesto na finalnom turniru pripalo je ekipi Art Basket. Srebrne medalje uručili su član UO KSS Dragana Kontić i Zoran Tir, a pehar za drugo mesto uručio je Tir.


Prvo mesto i šampionsku titulu u Triglav Ženskoj Kadetskoj ligi Srbije za sezonu 2020/2021 osvojila je ekipa Crvena zvezda Kombank, a zlatne medalje su uručili Dragana Kontić i Biljana Stanković. Šampionski pehar uručila je Biljana Stanković.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here