Očekivanja u Art basketu pred završni turnir kadetkinja

Art basket iza sebe ima sezonu za pamćenje. Najstarije, seniroke, kao debitanti u ligi, osvojile su Kup Srbije a igrale su i finale prvenstva. Juniorke su igrale završni turnir, pionirke su bile srebrne na proteklom završnom turniru, a sada na red dolaze kadetkinje, koje sa puno ambicija isčekuju turnir.

0
847

Završni turnir kadetkinja biće održan u Beogradu, od 21. do 23. maja, domaćin će biti Crvena zvezda. Sve utakmice biće odigrane bez prisustva publike, ali će svaka utakmica biti u direktnom prenosu.

Pomoćni trener ekipe Art basketa, Milan Milanović, ne krije da želi da se njegova ekipa okiti medaljom.

„Prvo želim da čestitam svim ekipama plasman na završni turnir i poželim sreću na istom. Što se naših očekivanja tiče, ne krijemo da želimo otići do samog kraja. Znamo koliko smo rada i truda uložili u ovu sezonu, koja je za sada jako uspešna u svim uzrasnim kategorijama, tako da verujem u svoju ekipu. Ono što je možda i najvažnije je da turnir prođe bez ikakvih povreda jer mnoge od ovih devojaka očekuju uskoro i reprezentativne obaveze. U četvrfinalu nas očekuje duel sa ekipom Srema koja je jako kvalitetna, pa zato od samog starta moramo biti na maksimalnom nivou.“

Sastav ekipe Art basketa: Teodora Jeremić, Jana Vesić, Tamara Kerezović, Ivona Miljanić, Anja Đukić, Srna Lazarević, Una Natić, Jovana Arsić, Milica Savić, Vanja Radovanov, Bojana Talijan, Iva Stajković, Lena Carić, Lana Korićanac, Marta Runtić, Andrea Georgiev, Jana Đorđević, Dunja Radovanović, Simona Gajić. Trener ekipe Milan Vidosavljević, pomoćni treneri Nemanja Ćulafić, Milan Milanović i Lazar Tomić.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here