Očekivanja u Crvenoj zvezdi pred završni turnir pionirki

Iza KKŽ Crvene zvezde je veoma uspešna sezona. Seniorska ekipa je šampion države, juniorke su proteklog vikenda osvojile zlato na završnom turniru, kadetkinje očekuje u narednom periodu borba za medalju, a pionirke odlaze put Niša sa željom da i one donesu medalju sa predstojećeg završnog turnira.

0
349

Za razliku od prošle sezone, ova sezona, pored Covid 19 virusa se privela kraju i sada sledi ono najvažnije i najzanimljivije a to je borba za prvaka.

„Jako sam srećna što smo ove godine uspeli da sezonu privedemo kraju i da se plasiramo na završni turnir. Pre svega želim da čestitam svim ekipama plasman i sigurna sam da će ovo biti zanimljivo i jako kvalitetno takmičenje. Nije tajna da Crvena zvezda uvek ima najviše ambicije i nadam se da ćemo to pokazati na terenu. Verujem da će grad Niš i ovog puta biti dobar domaćin kao što je uvek do sada i bio i ujedno im se zahvaljujem.“

Sastav Crvene zvezde: Dacić Tara, Danić Anđela, Drakul Vanja (kapiten), Đurđević Mina, Karaica Milica, Kovačević Anica, Stojanović Dunja, Topalović Helena, Zečević Jana, Dimić Sofija, Đurić Nevena, Krsmanović Minja, Tešić Milica, Cvetković Petra, Rađenović Kristina. Trener ekipe Karić Ružica, pomoćni trener Kovačević Verica, službeni predstavnik Kovačić Zoran Čivija.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here