Tamara Čorto MVP, Sofija Ždrnja najbolji strelac turnira

0
1225

Košarkaški savez Srbije dodelio je plaketu Art basketu za sjajnu organizaciju finalnog turnira za juniorke 2020/2021. Plaketu je glavni delegat turnira Vladimir Živanović uručio Goranu Šanjeviću, predstavniku Art basketa

MVP igračica finalnog turnira je Tamara Čorto iz ekipe Crvena zvezda Kombank, koja je sakupila ukupno 58 indeksnih poena, ili prosečno 19,3 po utakmici i ona je osvojila nagradu „Dragana Vuković“. Priznanje joj je uručio Goran Vuković, brat Dragane Vuković.

Najbolji strelac Finalnog turnira je Sofija Ždrnja iz ekipe Novosadska ŽKA sa ukupno 60 poena, ili prosečno 20 poena po utakmici. Pehar za najboljeg strelca turnira uručio joj je Goran Vuković.

 

 

Pehar za četvrto mesto ekipi Duge iz Šapca uručio je Vladimir Živanović.

Treće mesto na finalnom turniru osvojila je ekipa Novosadska ŽKA, a bronzane medalje uručili su član UO KSS Dragana Kontić i komesar lige Bojan Popović. Pehar za treće mesto Novosađankama je dodelila Dragana Kontić.

Drugo mesto na finalnom turniru pripalo je ekipi Radivoj Korać, a srebrne medalje dodelili su Jelena Popović i komesar takmičenja Bojan Popović. Pehar za drugo mesto uručio je Bojan Popović.

Prvo mesto i šampionsku titulu Prvenstva Srbije za juniorke za sezonu 2020/2021 osvojila je ekipa Crvene zvezde Kombank, a zlatne medalje uručili su bivša reprezentativka Sanja Reljić i Bojan Popović, dok je šampionski pehar crveno-belim devojkama dodelila Sanja Reljić.

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here