Očekivanja u UŽKK Student pred završni turnir juniorki

UŽKK Student iz Niša, standardni prvoligaš, ove sezone, kao i većina timova, imao je cilj da afirmiše mlade igrače. Upravo je Student iznenadio mnoge ljubitelje ženske košarke ovogodišnjim izdanjem u Prvoj ligi. Posle uspešne sezone i opstanka u ligi, na red dolaze juniorke koje su izborile završni tunir i učestvovaće sa još sedam klubova u borbi za prvaka države.

0
457

Završni turnir juniorki biće od 7. do 9. maja u Beogradu, a domaćin će biti Art basket.

Trener juniorki Studenta iz Niša, Milena Vukićević, naša košarkašica sa bogatim igračkim iskustvom, debituje u Studentu, ali ovoga puta kao trener. U četvrtfinalu, ekipu iz Niša očekuje Novosadska ŽKA koja važi za jako nezgonu ekipu i jednu od favorita za medalju.

„Očekuje nas izuzetno teška utakmica protiv kvalitetne i favorizovane ekipe NŽKA. Imaju u svom sastavu pet igračica sa prvoligaškim iskustvom, od kojih dve sa izuzetno zapaženim ulogama i ozbiljnom minutažom. Moja ekipa ulazi u meč bez Isidore Mladenović, a upitan je i nastup Jelene Radojković koja se oporavlja od povrede. Bez obzira na pehove dve najiskusnije igračice, ekipa je izuzetno motivisana i krasi je sjajna atmosfera pred ovaj četvrtfinalni meč. Verujem u svoje devojke i smatram da možemo do pobede ako uđemo u utakmicu jako borbeno i budemo fokusirane svih 40. minuta. Svim ekipama želim puno sreće na turniru i neka najbolja pobedi.“

Ekipu Studenta iz Niša na završnom turniru predstavljaće sledeće igračice: Dinić Jana, Đorđević Danica, Đorđević Nađa, Đorđević Emilija, Stojanović Vanja, Veličković Jana, Jelić Iva, Jovanović Natalija, Milojević Anastasija, Slavković Jana, Trkulja Teodora i Radojković Jelena. Trener ekipe je Milena Vukićević.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here